Šou na Etihadu - obezbeđenje umalo da izbaci Mendija! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou na Etihadu - obezbeđenje umalo da izbaci Mendija! (video)

Veliki previd obezbeđenja po završetku meča, ali ipak su se snašli.

Sinoćnji veliki derbi Premijer lige će ostati u lepom sećanju Građana, barem većini njih.

Naime, po poslednjem sudijskom zvižduku i okončanju utakmice ceo stručni štab je jurnuo ka svojim igračima na terenu kako bi proslavili pobedu nad Liverpulom od 2:1 što ih potpuno vraća u trku za titulu.

Međutim, dobri duh Etihada i čovek koji je zadužen za atmosferu u timu, Benždamin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mendi zamalo da doživi neprijatnost kada je obezbeđenje pojurili ka njemu misleći da je navijač uleteo na teren.

Dobro je da su brzo uočili grešku i komotno produžili do centra igrališta, kao da se ništa nije desilo.

Huge fan of the stewards who thought Mendy was a pitch invader just carrying on their runs as if they’ve missed the number 6 bus and are hiding the embarrassment. pic.twitter.com/jwNOaMDHRr

— Elliot Hackney (@ElliotHackney) 04. јануар 2019.

Možda se ipak i njima ne može zameriti, Francuz je od dolaska iz Monaka više vremena proveo po fizio i operacionim salama nego na zelenom terenu.

Do sada je propustio 71 utakmicu za tim iz Mančestera a povratak na teren se očekuje početkom februara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.