Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNO NA “ETIHADU” VAR opet spasao Totenhem, Mura junak (VIDEO)

Pakleni derbi Premijer lige na “Etihadu”. Šampion Mančester siti okliznuo se na svom terenu. Totenhem je uspeo da ostane neporažen u meču drugog kola šampionata Engleske. Na kraju – 2:2 u burnom meču u Mančesteru.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Čelsija protiv Lestera je 1.75. Meč se igra u nedelju u 17.30.
“Građani” su dva puta vodili, ali su gosti iz Londona uspeli da ostanu neporaženi i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pokažu da će i ove sezone da dišu za vratom Sitiju i Liverpulu, favoritima za titulu. Junak “pevaca” bio je talični Lukas Mura. Brazilac je prošle godine odveo svoj tim do finala Lige šampiona sa tri gola u Amsterdamu protiv Ajaksa, a sada je u prvom kontaktu s loptom matirao domaćina. Ušao je u igru u 56. minutu umesto Lamele. Otrčao je u šesnaesterac Sitija, a posle kornera bio je najviši u skoku i matirao zamljaka Edersona, za 2:2.

Kao i u revanšu četvrtfinala Lige šampiona proletos, opet je sreća bila uz Totenhem. U drugom minutu sudijske nadoknade, Gabrijel Žesus je postigao gol, ali je opet VAR bio uz “pevce”. Posle intervencije iz video sobe, odlučeno je da se poništi pogodak domaćina zbog igranja rukom Brazilca.

Golgetersku formu nastavio je Rahim Sterling, koji je doveo četu Pepa Gavrdiole u vođstv o u 20. munutu, ali je Erik Lamela posle samo tri mintua izjednačio. Serhio Aguero je postigao gol u 35. minutu. Argentinca je Gvardiole sredinom drugog poluvremena zamenio sa Gabijelom Žesusom. To se nimalo nije svidelo iskusnom napadaču koji se na klupi svađao sa menadžerom šampiona. Biće bure narednih dana. Videćemo da li će Gvardiola da progleda kroz prste prgavom Argentincu.
Posle gola Mure, Siti je napadao, David Silva je pogodio prečku, visio je gol Uga Lorisa, ali do kraja nije bilo promene rezultata.
Junak subotnjih mečva u Premijr ligi je Temu Puki, Finac koji je postigao het-trik u pobedu Noriča protiv Njukasla – 3:1.
U prvom meču drugog kola Arsenal je na “Emiratima” pobedio Barnli sa 2:1.
Subota
Mančester siti – Totenhem 2:2 (2:1)
(Sterling 20, Aguero 35 – Lamela 23, Mura 56)
Aston Vila – Bornmut 1:2 (0:2)
(Luiz 71 – King 2, Vilson 12)
Brajton – Vest Hem 1:1 (0:0)
(Trosar 65 – Čičarito Ernandez 62)
Everton – Votford 1:0 (1:0)
(Bernar 10)
Norič – Njukasl 3:1 (1:0)
(Puki 32, 63, 75 – Šelvi 90+4)
Sautempton – Liverpul 1:2 (0:1)
(Ings 83 – Mane 45+1, Firmino 71)
Arsenal – Barnli 2:1 (1:1)
(Lakazet 13, Obamejang 64 – Barns 43)
Nedelja
15.00 Šefild junajted – Kristal Palas
17.30 Čelsi – Lester
Ponedeljak
21.00 Vulverhempton – Mančester junajted


The post BURNO NA “ETIHADU” VAR opet spasao Totenhem, Mura junak (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Prštalo na "Etihadu", ekspresni Moura doneo remi, Siti kune VAR! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Šampion izgubio prve bodove u sezoni...Mančester Siti je dominirao tokom većine meča, ali je Totenhem uspeo da iz dva šuta u gol postigne dva pogotka. Sitiju poništen gol u samoj nadoknadi posle konsultacije sa VAR-om, "pevci" uzeli bod 2:2...Krenuo je odmah domaćin ofanzivno na svom "Etihadu",...

Nastavak na Sportske.net...

Žestoka svađa Aguera i Gvardiole tokom utakmice sa Totenhemom (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Britanski mediji će danima pisati o skandalu koji je izbio kod klupe Mančester sitija, na utakmici “građana” protiv Totenhema u okviru 2. kola Premijer lige.. Kvota u MaxBetu na pobedu Alavesa protiv Levantea je 2.30.. Pri rezultatu 2:2, kojim se naposletku i završila utakmica, trener Sitija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.