Solskjerov savršeni niz - Ako se po jutru dan poznaje... (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjerov savršeni niz - Ako se po jutru dan poznaje... (foto)

Mančester junajted gazi sve pred sobom sa novim trenerom.

Otpustili su "Đavoli" Žozea Murinja i na iznenađenje mnogih za trenera do kraja tekuće sezone imenovali Ole Gunara Solskjera, bivšeg igrača, koji je imao loše iskustvo kao trener Kardifa u Premijer ligi.

Stigao je iz Moldea na pozajmicu do kraja sezone, mogao bi se zadrži i duže kako su stvari krenule da se razvijaju.

"Đavoli" su u četiri susreta pod njegovom palicom ostvarili isto toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfa, Pol Pogba i Markus Rašford su se u potpunosti razigrali, probudio se i uspavani Lukaku, pa je čak i odbrana nošena strašnim napadom počela da liči na nešto.

Postigli su 14 golova, primili tri pod Norvežaninom, a učinak od četiri pobede na prva četiri meča na klupi Junajtede je pre Solskjera ostvario samo legendarni Met Basbi.

Basbi je posle Ser Alek Fergusona najuspešniji trener Mančester junajteda, radio je u klubu od 1945. do 1969. godine, potom i jednu sezonu 1970/71, osvojio je pet titula u Prvoj diviziji, dva FA kupa, pet Čeriti šildova, kao i Kup evropskih šampiona u sezoni 1967/68.

Ako se po jutru dan poznaje...

Managers to win first 4️⃣ league games in charge of @ManUtd?

Sir Matt Busby

Ole Gunnar Solskjaer

...(list ends)

🙌 🙌 🙌 🙌 pic.twitter.com/aHhKxtGk3Y

— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) 02. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.