Solskjer odlazi pre vikenda?

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 09:33

Solskjer odlazi pre vikenda?

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer mogao bi uskoro da ostane bez angažmana u engleskom timu.

Mediji iz Mančestera navode da u klubu razmišljaju da otpuste Norvežanina pre susreta sa Totenhemom, ali nisu dobili potvrdu iz kluba u vezi sa tim navodima.

Junajted je bez pobede u poslednja četiri duela u Premijer ligi, a imaju čak pet poraza u poslednjih devet susreta u svim takmičenjima.

Ipak, kap koja je prelila čašu bio je poraz od Liverpula (5:0). >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igrači su nakon tog meča na "Old Trafordu" zadržana dodatna dva sata, a trenutno su slobodni pred susret sa Sparsima s obzirom na to da nemaju obaveze u Liga kupu nakon eliminacije od Vest Hema.

Uprava Junajteda je Solskjeru dala novi trogodišnji ugovor nakon što je pokazao znake napretka, a sada se već kaju zbog te oduke.

Glavni favorit da zameni Soslkjera je Antonio Konte koji je trenutno bez angažmana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.