Solskjer ne strepi za posao, Murinjo poslao poruku navijačima Junajteda

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer ne strepi za posao, Murinjo poslao poruku navijačima Junajteda

U centru pažnje fudbalskog sveta ove nedelje je gostovanje Totenhema na Old Trafordu.

Žoze Murinjio vraća se u Mančester prvi put otkako je prošle jeseni otpušten iz Junajteda.

Portugalac je malo sredio situaciju u redovima Spursa koji su dobili sva tri meča pod njegovim vođstvom.

"Volim velike utakmice. Volim mečeve protiv najboljih timova i to je najvažnija stvar. Povratak an Old Traford je povratak na mesto gde sam bio srećan. Imao sam sjajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezu sa navijačima Mančester junajteda. Bio sam oduševljen dočekom koji sam dobio. Sada se vraćam kao trener tima koji će pokušati da pobedi Junajted i to daje drugu perspektivu. Očekujem da mi pokažu poštovanje, ali znam i da žele da urade suprotno od onoga što ja želim. Ja želim pobedu Totenhema, a očekujem da me oni zaborave i da podržavaju svoj tim kako bi ostvarili rezultat koji žele", rekao je Murinjo.

S druge strane, Junajted je pod velikim pritiskom, tačnije menadžer Ole Gunar Solskjer.

Engleski mediji spekulišu da je uprava Junajteda dala Norvežaninu ultimatum – ako izgubi od Totenhema i za vikend gradski derbi od Sitija, može da se pakuje.

"Stalno sam u kontaktu sa vlasnicima. Ovo je stalni proces, planovi, razvoj koji smo počeli. Naravno da nismo srećni gde se nalazimo ali ćemo da nastavimo da radimo. Ne brinem za posao. Izvori tih spekulacija su izmišljeni", rekao je Solskjer na pres konferenciji pred Totenhem.

Junajted je remizirao sa Šefildom i Aston Vilom u prethodna dva kola pa je tek deveti na tabeli.

"Naredne dve utakmice su prilika da popravimo stvari. Imali smo dobre rezultate protiv odličnih ekipa, imamo plan za sredu uveče. Kada obučeš ovaj dres nije bitno protiv koga igraš, moraš da daš sve od sebe. Naravno da su momci bili razočarani posle nedelje, ali smo sada potpuno koncentrisani na sutra", dodao je Norvežanin.

Solskjer je potvrdio da u timu opet neće biti Pola Pogbe, koji se od septembra oporavlja od povrede skočnog zgloba. S druge strane, u konkurenciji za meč biće Nemanja Matić i Skot Mektomin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSEBNI SE VRAĆA NA MESTO ZLOČINA: Junajted dočekuje Totenhem, sve u znaku Murinja! Solskjeru se drma stolica! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

U centru pažnje fudbalskog sveta ove nedelje je gostovanje Totenhema na Old Trafordu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.