Šok u predgrađu Madrida, Valverde se kockao i izgubio sva tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u predgrađu Madrida, Valverde se kockao i izgubio sva tri boda! (video)

Veliko iznenađenje u šestom kolu španske Primere.

Fudbaleri Barselone su doživeli prvi poraz u sezoni, kako su u šestom kolu poraženi na gostovanju u Leganesu sa 2:1 (0:1).

Valverde je iz startne postave izostavio Luisa Suareza i Đordija Albu, a to mu se obilo o glavu.

Igrao se 12. minut, kada je Barselona došla do prednosti, sjajan gol postigao je Kutinjo.

Mesi je dodao loptu do Brazilca, koji je bio na ivici kaznenog prostora, podigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je loptu bivši fudbaler Intera i Liverpula, potom je uhvatio strašan volej i probušio mrežu domaćina za 0:1.

Samo pet minuta kasnije, velika šansa za Mesija, oprobao je udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je pogodio prečku.

Igrao se 45. minut, kada je domaćin najavio da se neće predati, Oskar je fantastično prošao, potom je šutirao sa ivice kaznenog prostora, navijači su već počeli da slave, ali je Ter Štegen briljantno intervenisao, te je sačuvao svoju mrežu.

Otišlo se na odmor sa minimalnom prednošću u korist katalonskog sastava, a onda, blickrig Leganesa na samom startu nastavka.

Igra se 52. minut, kada je Silva odlično centrirao sa leve strane, na pravom mestu našao se El Žar, koji glavom matira Ter Štegena za 1:1.

Samo minut kasnije, katastrofa Đerara Pikea. El Nesiri je prihvatio jednu dubinsku loptu i krenuo ka golu Barse, pred njim je bio samo iskusni štoper španske reprezentacije. Uspeo je Pike da osujeti njegovu nameru, ali je u želji da ispuca loptu ili je pošalje do nekog od svojih saigrača, i dalje je nejasno, proigrao Oskara, koji u padu uspeva da zahvati loptu i zakuca je iza leđa Ter Štegena za 2:1 i potpuni preokret.

Usledile su brojne izmene u redovima Barselone, Munira je zamenio Suarez, Vermalena Alba, dok je umesto Dembelea na teren kročio Malkom.

Igrao se 80. minut, kada je Barsa imala dve fantastične prilike da poravna rezultata. Najpre je Kutinjo dobro šutirao iz kaznenog prostora domaćina, Kueljar je maestralno intervenisao, na odbitak je naleteo Rakitić, koji takođe jako dobro šutira, ali je golman Leganesa uspeo da se pridigne i još jednom fantastičnom paradom sačuva svoju mrežu.

U 86. minutu, nova šansa za Katalonce, ovoga puta je u dobroj poziciji bio Roberto, ali je njegov udarac otišao preko gola.

Na kraju pobeda Leganesa, veliko iznenađenje, imali su šansu da slave i ubedljivije, ali je El Nesiri u drugom minutu nadoknade traljavo šutirao iz dobre pozicije.

Prvi trijumf za Leganes ove sezone i tek drugi meč u kojem nisu doživeli poraz, dok je Barselona po prvi put poklekla, na mestu na kojem to niko definitivno nije očekivao.

U Bilbau je gostovao Viljareal, gosti su odneli ceo plen, slavili su sa 0:3 (0:0).

Poveli su u 65. minutu preko Fornalsa, da bi na 2:0 u 80. minutu utakmice povisio bivši fudbaler Evertona Ramiro Funes Mori, na asistenciju Santija Kazorle.

Konačan rezultat je u 89. minutu postavio Ekambi.



Leganes - Barselona 2:1

Atletik Bilbao - Viljareal 0:3


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Viljareal ima "novog Bekama" - Fornals "bombardovao" San Mames! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 14:19

Fantastičan pogodak veziste "Žute podmornice"...Fudbaleri Viljareala sinoć su savladali Atletik u Bilbau sa čak 3:0..."Žuta podmornica" je tako ne samo osvojila sva tri boda na gostovanju koje ne prija ni najvećim španskim klubovima, nego je i igrom pokazala da može nešto više od osme pozicije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.