Šok terapija Makabija ipak neuspela, veliki je CSKA! Čak i bez Tea i Nanda

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok terapija Makabija ipak neuspela, veliki je CSKA! Čak i bez Tea i Nanda

Armejci slavili u egal meču u Tel Avivu s 80:76

Lior Lubin je potpuno razdrmao Makabi posle odlaska Hadara, ali ta šok terapija ipak nije uspela. Borio se Ponos Izraela do poslednjih sekundi, ali je poražen s 76:80. Armejci su igrali bez Nanda De Koloa i Miloša Teodosića, ali je tu bio Kori Higins koji je sa 16 poena vukao ekipu Dimitrisa Itudisa.

Vodio je Makabi u poslednjoj deonici s 63:61, ali su onda usledile dve brze trojke i dvojka pa se CSKA odvojio. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Endrju Gaudlok (19p) je vratio šutem s distance, pa se ušlo u neizvesnu završnicu. Potom je Smit dao trojku iz ćoška i igralo se na jedan posed.

Domaćin je imao inicijativu, ali su dva koša Higinsa najavio kraj koji će ići u korist Armejaca. Potom je i Hajns pogodio iz reketa, a u poslednjem napadu Makabi je promašio dva šuta za tri poena.

Igrao je Makabi kao da nije onaj tim koji se raspao u Pioniru protiv Crvene zvezde, a Moskovljani su ponovo pokazali da poseduju pobednički DNK i da dobijaju i one najteže utakmice na jedan posed.

Nije Ponos Izraela imao snage da sruši CSKA. Ali je pokazao zube. I na tome mu treba čestitati.

Ipak, šampion Evrope je šampion Evrope. Strašni CSKA.

EVROLIGA - REZULTATI

Fenerbahče - Darušafaka 64:71

Milano - Panatinaikos 72:86

Makabi Tel Aviv - CSKA 76:80

20.30: Baskonija - Barselona

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CSKA je tim, Makabi nije, PAO ubedljiv

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Košarkaši CSKA savladali su Makabi u Tel Avivu sa 80:76 iako su igrali bez De Koloa i Miloša Teodosića...Domaćin je dobio prvu deonicu sa ubedljivih 31:16 i delovalo je da će uspeti da prekine seriju od tri poraza u Evroligi, ali CSKA je odigrao timski u narednih 30 minuta i upisao je 12. pobedu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.