Šok, Pato se vraća u Englesku, ponovo u plavom dresu!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 14:38

Šok, Pato se vraća u Englesku, ponovo u plavom dresu!

Patak slobodan u odabiru nove sredine.

Alešandre Pato je slobodan igrač od avgusta posle raskida saradnje sa Sao Paolom.

31-godišnji napadač bi tako mogao da se vrati u Evropu, engleski mediji pišu kako je Birmingem zainteresovan za nekadašnjeg napadača Milana, Čelsija i reprezentacije Brazila.

Klub koji vodi Aitor Karanka je veoma neefikasan, tim koji nastupa u Čempionšipu ima svega tri postignuta gola u sedam odigranih utakmica te ne čudi da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na poziciji broj sedamnaest. Pored Engleza, za Pata ima i interesovanja i iz Italije.

Dvojac iz Serije A, Đenova i Specija bi želeli Brazilca u svojim redovima a naravno tu je i Berluskonijeva Monca koja nastupa u rangu ispod, ali bi Pato imao poznato okruženje.

Pato je bio odličan kao igrač "rosonera" gde je na 150 utakmica zabeležio 63 pogotka, ali od napuštanja "San Sira" njegova karijera nije krenula uzlaznom putanjom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.