Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 04:09

Smenjen Karlos Keiros

Kolumbijci ništa ne rizikuju

Ako ne ide – menjaj selektora. Tom devizom vodili su se u Fudbalskom savezu Kolumbije. Nisu mnogo čekali, većali, razvlačili pitu po raznim komisijama. Čim je postalo jasno da sa Karlosom Keirosom ne ide uručili su otkaz Portugalcu.

Sad, što su to uvili u oblande, pa predstavili formulacijom „sporazumni raskid“ drugi je padež. Čak je i manje važno. Bitno je da Keiros više nije komandant Kefeterosa, posle razočaravajućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << početka kvalifikacija za Mundijal 2022. u Kataru.

Posle četiri kola južnoameričkih kvalifikacija, Kolumbija ima samo jednu pobedu. Očekivanu, nad Venecuelom na početku takmičenja. Posle nje usledio je remi sa Čileom u gostima kad je Radamel Falkao u nadoknadi pogodio za 2:2, te dva poraza: od Urugvaja u Barankilji 0:3 i brodolom u Kitu, od Ekvadora (1:6).

Tek sedmo mesto na tabeli Konmebol zone. Kolumbijci su morali da reaguju, dok ne bude kasno. Ima još dosta vremena za njih, celih 14 kola, da obezbede treći uzastopni plasman na Prvenstvo sveta.

Keiroš je Kolumbiju vodio godinu i po dana. Prethodno je bio selektor Portugalije (dvaput), Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Afrike i Irana, dok je u klupskoj karijeri vodio, između ostalih, Sporting i Real Madrid, a bio i pomoćnik Aleksu Fergusonu u Mančester junajtedu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.