Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 12:17

Sloboda bez klasičnog špica napada favorizovani Borac - kako do gola?

Na otvaranju drugog kola Radnik iz Bijeljine dočekuje Željezničar (17.00)

Borac je na impresivan način otvorio novu sezonu u Premijer ligi. Pobedom protiv Mladosti od 6:0, klub iz Banja Luke je zaseo na čelo tabele posle uvodnih 90 minuta šampionata, zbog čega je veliki favorit u duelu druge runde sa Slobodom (19.00), koja je u prvom kolu jedva iščupala bod kod kuće Radniku iz Bjeljine.

Uloge favorita svestan je i trener crveno-plavih, Vlado Jagodić, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i od nje ne odstupa.

“Slobodu poštujem, nekad sam tamo i radio, ali mi ovde na domaćem terenu nećemo nikome prepuštati ulogu favorita. Ovde smo mi favoriti i tako ćemo se postaviti u svakom meču. Mi imamo samo jedan jedini cilj, a to je da overimo pobedu iz prvog kola protiv Mladosti. To ćemo i uraditi ako odigramo dobro i napravimo rezultat. Nas je ovo loše vreme najviše pogodilo, jer smo se selili sa terena na teren, kako bi odradili mikro cikluse. Pohvala za igrače, koji to stojički podnose”, istakao je šef struke Borca, a prenosi portal sportsport.ba.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ekipi iz Tuzle je jasno da će se teško izboriti sa Borcem. I kao da gostovanje u Banja Luki samo po sebi nije izazov, trener Slobode GradimirCrnogorac će na megdan crveno-plavima bez klasičnog napadača, pa bi lažnu devetku najverovatnije trebalo da odigra SaidHusejinović. Postoji šansa da meč propusti i centralni defanzivac DejanUzelac zbog povrede nosa.

Dva sata ranije (17.00), drugu rundu šampionata otvoriće Radnik i Željezničar. Plavi su u prvenstvo ušli ubedljivim trijumfom od 3:0 nad Veležom, dok je domaćin ispustio trijumf u drugom poluvremenu protiv Slobode.

Klub iz Bijeljine beleži odlične rezultate kod kuće, prethodne sezone je na 11 utakmica na svom bunjištu poražen samo dva puta, a kako je pobednika na pet od šest poslednjih međusobnih susreta ova dva tima odlučivao jedan pogodak, predstoji nam još jedan tvrd meč, sa malo šansi.

“Malo nas je poremetila činjenica da ćemo igrati dan ranije. Kasno smo saznali da ćemo igrati u petak, pa smo dan treninga izgubili, pomerili smo trening utakmicu, ali nećemo se žaliti. Znamo šta nas čeka u Bijeljini, teren je takav kakav jeste (veštačka trava). Protivnik je nezgodan, pogotovo sa trenerom koji ih sad trenira, gde se uvek igra tvrdo, ne dešava se previše stvari. Protiv takvih ekipa je teško igrati, jer znaju šta mogu i znaju način na koji žele da ostvare cilj”, ističe trener Željezničara Amar Osim.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bivši fudbaler Želja, a sada vezista Radnika, Nedim Mekić, kratko i jasno je stavio do znanja da će ovaj meč ako treba odigrati i sa jednom nogom.

PREMIJER LIGA BIH – 2. KOLO

Petak

17.00: (3,70) Radnik Bijeljina (3,25) Željezničar (2,00)

19.00: (1,25) Borac Banja Luka (5,20) Sloboda Tuzla (11,00)

Subota

17.00: (11,00) Mladost Doboj (5,20) Sarajevo (1,25)

17.30: (4,70) Olimpik Sarajevo (3,35) Široki Brijeg (1,75)

19.00: (2,85) Velež Mostar (2,90) Zrinjski (2,60)

20.30: (1,70) Tuzla Siti (3,45) Krupa (5,00)

y

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.