Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 18:30

Slikoviti Olivije Žiru: Ovaj deda nije mrtav, računajte na mene, nema više igrača mog profila

Francuz i u 35. godini gladan pobeda

Večito u drugom planu i u klubu i u reprezentaciji i večito koristan kad je prpa. Može biti da su se treneri Čelsija ogrešili o Olivijea Žirua, može biti da nema minutažu kakvu zalsužuje u državnom timu, ali iskusni špic je sorta koja se ne predaje.

Štaviše, to što je redovno u zapećku ga motiviše da se i dalje bori, da istim žarom šparta terenom kao pre 11 godina kad je maltene sam vodio Monpelje do titule >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ligi 1.

U međuvremenu je bio efikasan u Arsenalu, postao sa Čelsijem prvak Evrope, sa Trikolorima šampion sveta. I još bi da se dokazuje.

Nisam još završio. Računajte na mene, jer deda nije mrtav“, slikovito će Žiru u razgovoru za ugledni Figaro kad su ga pitali dokle misli da „tera loptu“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jer, u kolekciji ima 11 pehara sa klubovima i reprezentacijom.

Uvek želim više, postavio sam sebi visoke ciljeve, da pobeđujem i ništa me više ne zanima. Fokusiran sam samo na teren, da na njemu ostavim što bolji utisak, a sve posle toga će doći prilično brzo“.

Ne planira odlazak u penziju, već takmičenje sa mladim lavovima.

Imam ogromnu želju, a ako mlađi naraštaji žele da me pomere, moraće da budu sprmeni na trku sa mnom. Uskoro ću napuniti 35 godina, ali i dalje osećam glad dvadesetogodišnjaka“.

U selekciji Didijea Dešana ne igra kao pre, što je donekle razumljivo, jer se pod zastavu vratio Karim Benzema, a u prednosti su Kilijan Mbape, Antoan Grizman, čak nekad i Usman Dembele, iako je je član Barselone prevashodno krilo.

Reprezentacija Francuske ima neverovatnu napadačku snagu, ali ja igram na svoju kartu, jer nema više igrača mog profila. Zato sam tu, da odgovorim obavezama i ponudim šta znam“, dodao je neuništivi Olivije Žiru.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.