Slika ne laže - Pogba se video sa budućim trenerom? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slika ne laže - Pogba se video sa budućim trenerom? (foto)

Jasno, našli su se na istom mestu, ali ovo će tek pojačati glasine...

Pol Pogba je povređen, nije učestvovao u reprezentativnoj akciji, a neće ga biti za vikend u najvećem derbiju Engleske, Junajted dočekuje Liverpul.

Tokom pauze, odlučio se da oporavak odradi u toplijim krajevima, otišao je u Dubai.

Paparaci su ga jasno pratili, uhvatili i trenutak kada se video sa Zidanom, koji je bio gost na konferenciji o veštačkoj inteligenciji.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čemu su razgovarali ne znamo, ali podgrejane su priče o tome da Pogba ne odustaje od odlaska, da ga je odložio za leto i da će odbiti svaku ponudu Junajteda da produži ugovor.

Sa druge strane Zidan je jasan, veruje da će ostati na klupi Reala, ali i dalje ne prestaje od Pereza da traži Pogbu kao ključnog igrača. Uostalom zbog toga je blokirao dolazak Eriksena u Madrid, iako je Danac mnogo jeftiniji i iako mu ističe ugovor u junu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.