Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 13:49

Slika koja sve govori, najgora noć u životu Lea Mesija

Lionel Mesi neće po dobrom pamtiti utakmicu na lisabonskom "Lužu" gde je Barselona doživela jedan od najtežih poraza u istoriji. Katalonski klub je ponižen, nešto čemu se jedan od najboljih fudbalera sveta verovatno nikada nije nadao.
Na društvenim mrežama se pojavila fotografija snimljena na poluvremenu utakmice kada je moćni Bajern već vodio rezultatom 4:1 a još veća katastrofa se mogla naslutiti...

Golman Barse Mark-Andre ter >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Štegen stajao je naslonjen na vratima svlačionice a neko je uspeo uslikati "nemoćnog" Argentinca.
Već dugo se piše o navodnom nezadovoljstvu Lea Mesija i njegovom odlasku iz kluba. U ovakvoj Barseloni, koja može da primi osam golova u Ligi šampiona, Argentinac sigurno nije zadovoljan...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.