Slika koja se vrti internetom, ni OVAKO ne možeš zaustaviti Bajern! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 19:24

Slika koja se vrti internetom, ni OVAKO ne možeš zaustaviti Bajern! (foto)

Zanimljiv kadar.

Poluvreme je na utakmici Bajerna i Fortune iz Dizeldorfa na "Alijanc areni", a prema nekim očekivanjima, Bajern vodi sa 3:0.

Jorgensen je smestio loptu u svoju mrežu u 15. minutu utakmice, da bi Pavar u 29. minutu povisio na 2:0.

Konačnih u prvom poluvremenu 3:0 postavlja Robert Levandovski u 43. minutu.

Fudbaleri Fortune su na sve načine pokušavali da zaustave napadače Bajerna u ofanzivnim akcijama, a nije im polazila za rukom ni veća agresivnost u pojedinim trenucima.

Pogledajte o čemu govorimo, četvorica drže fudbalere Bajerna za dres...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maestralni Bajern, titula je iza ugla! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Bavarci pred titulom prvaka...Ekipa Bajerna iz Minhena je uspela da pobedi Fortunu iz Dizeldorfa sa ubedljivih 5:0, kao što se i očekivalo...Ono što je važno napomenuti jeste da su Bavarci postigli svih pet golova do 52. minuta, a onda su naprasno pustili gas...Ukupno 15 minuta smo čekali na prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.