Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 10:53

Slaviša Stojanović u špijunskoj misiji: Zvali su me iz Zvezde, sve sam im nacrtao

„Da nema problem sa koronom, Zvezda bi bila u prednosti“, poručio bivši strateg crveno-belih i Levskog

Bio je pre dve sedmice u Beogradu nekadašnji strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović, pružio podršku ekipi uoči 165. večitog derbija, ali njegov boravak u Ljutice Bogdana imao je sasvim drugačiji povod.

Čovek koji je vratio titulu na Marakanu posle šest dugih godina bio je ispomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejanu Stankoviću uoči sutrašnjeg duela sa Ludogorecom. Dugo je Stojanović radio u Bugarskoj kao trener Levskog i sigurno je vdo tančina upoznat sa kvalitetima sutrašnjeg Zvezdinog rivala.

O tome je i pričao u razgovoru sa medijima iz Sofije.

„Da, tačno je da sam pomogao oko skautiranja Ludogoreca. Normalno je da pomoćnici i trener Crvene zvezde traže informacije od mene nakon što sam dva puta bio u Bugarskoj. Sve je to normalno“, rekao je na početku Slaviša Stojanović.

Uočljivo je da su kolege iz Bugarske razgovarale sa srpskim stručnjakom pre novih informacija iz Ljutice Bogdana o zaraženim igračima virusom korona.

„Biće to jako zanimljiv meč. Ludogorec i Crvena zvezda imaju sdasvim različite stilove igre. Zajedničko im je samo to što su šampioni i dominantni u svojim zemljama. Zvezda će imati veću motivaciju, jer je pre pet godina izgubila meč od Ludogoreca za ulazak u Ligu šampiona. Međutim, imaju problem sa koronom, ali su dobro stvartovali u Evropi. Pobedili su Bragu posle ravnopravnog meča. Sreća je bila na Zvezdinoj strani“, dodao je Stojanović.

Jasno je da će bivši strateg crveno-belih držati fige Dejanu Stankoviću.

„Ja navijam za Zvezdu. Dajem blagu prednost mom bivšem klubu, pošto ima iskusniji tim. Ali znamo da Ludogorec ima kvalitet. Očekujem ravnopravan meč i da detalji odluče“, dodao je Stojanović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.