Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 13:48

Skup i za Bolonju: Arnautović? Kao da pričamo o De Brujneu

Čelnik italijanskog kluba birao reči govoreći o angažmanu napadača

Nova sezona čelnicima Bolonje nametnula je i promenu ambicija, a jedan od inicijatora širih pogleda bio je Siniša Mihajlvić. Srpski strateg istakao je kao preduslov da ostane u klubu sa kojim ima važeći ugovor potrebu da njegov tim u narednoj takmičarskoj godini postavi cilji viši od pukog opstanka i na inicijatuvu je dobio pozitivan odgovor. Rukovodstvo je u želji da zadrži srpsog stratega >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dalo zeleno svetlo za reorganizaciju igrakog kadra, a jedan od igrača koji se našao na listi želja italijanskog kluba je Marko Arnautović. Dolazak nesuđenog pojačanja Crvene zvezde u Beograd sprečili su finansijski uslovi, a iz izjave Valtera Sabatinija, koordinatora Bolonje za tehnika pitanja, između redova se zaljučuje da bi ista prepreka mogla bi da spreči i člana Serije A da angažuje ofanzivca.

"Arnautović u Bolonji? To je pristrasna je hipoteza, danas o njemu mogu da govorim kao o De Brujneu jer pripada drugom klubu i ne mogu ništa da kažem", rekao je Sabatini za Skaj sport.

Čelnik Bolonje osvrnuo se i na status Siniše Mihajlovića o čijem se odlasku usled interesovanja brojnih klubova intenzivno govorilo prethodnih nedelja, međutim povod za polemiku otklonjen je dogovorom stratega i kluba.

"Ovde su svi u odličnim odnosima sa Mihajlovićem. On je specifičnog, teškog karaktera, ali ima poštovanje i naklonost svih. Predsednik nas je upoznao sa odlukom da neće biti odlazaka, istakavši da će se lično pobrinuti za angažman adekvatnnih zamena ukloliko ipak dođe do prodaje igrača. Stići će igrači potrebni da bismo bili bolji tim nego prošle sezone", kazao je Sabatini.

Podsetimo, Arnautović je trenutno ugovorom vezan za kineski klub Port, a Bolonja je u intenzivnoj potrazi za naslednikom iskusnog Rodriga Palasija čiji ugovor ističe početkom narednog meseca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.