Škrtice u Milanu, da li je ovo način da se zadrži Donaruma?

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Škrtice" u Milanu, da li je ovo način da se zadrži Donaruma?

Interesantan pristup "rosonera" čitavoj situaciji.

Milan je započeo veoma bitnu misiju produžetka saradnje sa Điđijem Donarumom.

Sjajni čuvar mreže ima već važeći ugovor do 2021. godine, "rosoneri" ništa ne žele da prepuste slučaju, pa su krenuli u pregovore.

Ono što je posebno interesantno jeste da Milan nudi pet miliona evra po sezoni, milion manje u odnosu na to koliko sada zarađuje.

Klub igra na kartu "ljubavi prema Milanu", Donaruma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste odbacio savete Mina Rajole da promeni sredinu i ostao u vrlo nezgodnom trenutku.

Ipak, pitanje je da li će sada pristati da veliki kompromis, naročito ako se zna da je Pari Sen Žermen i dalje u igri za njegov potpis.

A možda je ovo samo taktika Milana da se nađu na istoj sumi kao i do sada...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.