Skols hvali Ten Haga zbog odluke o Megvajeru

Izvor: B92, 30.Sep.2022, 14:49

Skols hvali Ten Haga zbog odluke o Megvajeru

Pol Skols, bivši vezista Mančester junajteda, smatra da je trener Erik teh Hag uradio pravu stvar sa kapitenom Harijem Megvajerom.

Holanđanin je posle dva uzastopna poraza na startu Premijer lige rešio da kapitena preseli na klupu i Junajted je počeo da pobeđuje.

Ekipa sa Old Traforda je od pet narednih, dobila četiri utakmice, a Megvajer je sa lošim igrama nastavio, ali u dresu reprezentacije Engleske.

Dok je selektor Engleza Garet Sautgejt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao da je on "jedan od najboljih igrača Engleske", Skols je drugačijeg mišljenja.

"Ohrabren sam onim što sam video do sada od Ten Haga. Mnogo je promenio toga posle meča sa Brentfordom. Jednostavno je rekao, nema više igre iz prve linije. Dajte loptu napred najboljim igračima. Stavio je u centar Kristijana Eriksena, igrača koji ume da proigra napadače. Morao je da izostavi Harija Megvajera. To je hrabra odluka, on je hrabar menadžer", smatra Skols.

Junajted u oktobru ima paklen raspored.

"Crveni đavoli" će odigrati devet utakmica u 28 dana, a prvi veliki test je u nedelju kada u gradskom derbiju gostuju Mančester sitiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Hag

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pol Skols pohvalio trenera Junajteda i pozdravio izostavljanje Megvajera iz prve postave

Izvor: RTS, 30.Sep.2022

Britanski mediji prenose da je nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Pol Skols rekao da je menadžer „crvenih đavola“ Erik Ten Hag uradio dobru stvar kada je kapitena kluba Harija Megvajera ostavio na klupu za rezervne igrače. . Mančester junajted je loše počeo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.