Skols bez dlake na jeziku - Odlazak Pogbe ne bi bio gubitak!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols bez "dlake na jeziku" - "Odlazak Pogbe ne bi bio gubitak!"

Legenda Mančester Junajteda smatra da Francuz nikada nije opravdao očekivanja svojih navijača.

Francuski internacionalac je bio na korak od prelaska u redove Real Madrida tokom leta, Zidan je činio sve ne bili doveo svog sunarodnika na "Santijago Bernabeo", ali su čelnici Junajteda previše tražili za igrača koji je u proteklom periodu postao jedan od simbola kluba sa "Old Traforda".

Navijači Junajteda vide njegov ostanak kao veliku pobedu, ali Skols se ne slaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa time.

"Svima je jasno da Pogba želi Real Madrid, ali ne znam iz kog razloga je posao propao. Možda su ga zamolili čelnici Junajteda da im da još jednu godinu, ali ne vidim njegov odlazak kao gubitak za klub. Njegova forma nije na visokom nivou, za ove dve-tri godine koliko je ovde siguran sam da bi i manje poznati igrači mogli da odigraju kao on", izjavio je Skols za engleske medije.

Pogba nije igrao na meču sa Lesterom, pre toga je propustio i reprezentativne obaveze zbog povrede. Još uvek nije neizvesno da li će biti spreman za šesto kolo Premijer lige i okršaj sa Vest Hemom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.