Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 19:47

Skandiranje, aplauzi i minut ćutanja za Najvećeg: Puna Arena odala počast velikom Dudi (VIDEO)

Minutom ćutanja odata počast legendarnom treneru Dušanu Ivkoviću

Neke priče život namesti, eto čisto za malo simbolike. Niko nije planirao da tako bude, ali posle tužne jutarnje vesti o smrti Dušana Dude Ivkovića, odlučeno je da mu se oda poslednja počast minutom ćutanja u Štark areni. Sudbina je htela - da se to desi baš na utakmici klubova koje je vodio na početku i na kraju profesionalne trenerske karijere. Na jednoj strani terena - Partizan u kome je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << seniorska priča počela, sa druge Anadolu Efes - klub u kome je stavio poslednji pečat.

Cela Štark arena je utihnula, tuga je provejavala, jeza je prolazila kroz telo svih prisutnih. Mnogima je bilo teško da sakriju suze. Srce legendarnog trenera prestalo je da kuca u ranim jutarnjim časovima, baš na dan kada je bilo planirano da poslednju utakmicu u igračkoj karijeri odigra kapiten crno-belih Novica Veličković.

Tužan dan za srpsku košarku! pic.twitter.com/8O9aPYXGSR

Minutom ćutanja mu je odata počast, a pre i posle toga su se na spomen njegovog imena čuli jaki aplauzi.

Dudina slika je bila na ekranu na vrhu dvorane, a sa tribina se čulo: "Ivković Dušan, Ivković Dušan"... Od trenerske karijere oprostio se u Atini. A danas je pozdravljen onako kako zaslužuje i u najvećoj srpskoj dvorani.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.