Škaljarci i kavčani šalju u Srbiju lažne studente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škaljarci i kavčani šalju u Srbiju lažne studente

Ozloglašeni kotorski kriminalni klanovi - "škaljarski" i "kavački", regrutuju u Crnoj Gori mladiće bez dosijea koji će u Beogradu obavljati prljave poslove, piše "Politika" pozivajući se na nezvanična saznanja od dobro obaveštenog sagovornika iz MUP-a Srbije.

Kako se navodi, nakon što je srpska policija nedavno proširila spisak bezbednosno interesantnih osoba iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u našu zemlju, crnogorski kriminalci su uzvratili.

"Mafija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ovoj susednoj državi aktivno vrbuje i angažuje momke od 20 do 25 godina. Imena ovih mladića nema u crnogorskim i srpskim policijskim evidencijama. Kao 'pokriće' svog boravka u Beogradu ti momci se često pozivaju na studiranje na Univerzitetu u Beogradu i drugim privatnim fakultetima u prestonici", navodi sagovornik "Politike".

List podseća da je crnogorski portal "Borba" nedavno preneo, citirajući takođe anonimnog sagovornika iz MUP-a Srbije, da je naša policija na tragu osobama koje su poslednjih meseci ušle u Srbiju iz Crne Gore, za koje sada postoje operativni podaci da sarađuju sa klanovima.

"Borba" navodi i da su kriminalni klanovi iz Crne Gore poslednjih meseci "razbijeni" odlukom MUP-a Srbije da im zabrani ulazak u našu zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škaljarci i Kavčani regrutuju studente i šalju u Srbiju

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018

Ozloglašeni kotorski kriminalni klanovi - "Škaljarski" i "Kavački", regrutuju u Crnoj Gori mladiće bez dosijea koji će u Beogradu obavljati prljave poslove, piše "Politika"...Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević..Beogradski dnevnik piše, pozivajući se na nezvanična saznanja od dobro obaveštenog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.