Skaj prenosi, Plavci postigli dogovor sa mladom zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skaj" prenosi, "Plavci" postigli dogovor sa mladom zvezdom!

Ono što je najavljeno, konačno se sprovodi u delo.

Kalum Hadson-Odoi ostaje u Čelsiju.

Mladi krilni fudbaler je minule sezone bio velika želja minhenskog Bajerna, ali je ipak ostao na "Bridžu", iako je u jednom trenutku tražio od kluba da ga pusti da se preseli u Nemačku.

Ipak, Sari mu je dao šansu u drugom delu sezone, ovaj mu je uzvratio sjajnim partijama, postalo je jasno da je Hadson-Odoi budućnost "Plavaca".

Mladi fudbaler je u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minule sezone doživeo tešku povredu, Sari je napustio "Bridž", zamenio ga je Lampard, kod kojeg bi sasvim sigurno talentovani Englez dobio veliku šansu.

Vratio se trenizima, te ga u skorijoj budućnosti možemo očekivati u postavi "Plavaca".

Sada je jasno i da je njegova dalja budućnost vezana za "Stamford Bridž", kako je prema pisanju "Skaja" pristao da potpiše novi ugovor sa Čelsijem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Velika pobeda Čelsija - Hadson Odoi ostaje za 10 puta veću platu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2019

Konačno dočekasmo kraj još jedne sapunice - Kalum Hadson Odoi potpisao je novi ugovor sa Čelsijem koji će ga na Stamford Bridžu zadržati narednih pet godina!  Hadson Odoi smatra se jednim od najvećih talenata engleskog fudbala u poslednjih nekoliko decenija, pa s toga ne čudi velika želja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.