Skaj: Joviću od Reala 50 miliona evra i petogodišnji ugovor

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skaj: Joviću od Reala 50 miliona evra i petogodišnji ugovor

Fudbalski klub Real Madrid završio je posao oko transfera igrača Ajntrahta Luke Jovića, preneo je Skaj Sport.

Po navodima Skaja, srpski fudbaler će potpisati petogodišnji ugovor, a transfer je vredan 60 miliona evra.

Jović bi u Real Madridu trebalo da zaradi ukupno 50 miliona evra na pomenutih pet godina, odnosno 10 miliona evra po sezoni to jest godini.

Benfika će takođe zaraditi, pošto će joj kao bivšem Lukinom klubu od ovog transfera pripasti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 12 miliona evra.

Jović je ove sezone u dresu Ajntrahta postigao 27 golova na 45 utakmica u svim takmičenjima, ali nije uspeo da odvede svoj tim u finale Lige Evrope iako je postigao gol, pošto je od njih bolji bio Čelsi, posle izvođenja jedanaesteraca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Luka Jović u Realu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019

Reprezentativac Srbije Luka Jović od naredne sezone će biti član madridskog Reala, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor vredan 50 miliona evra, objavio je Skaj sport...Prema informacijama Skaj sporta, Real će nemačkom bundesligašu Ajntrahtu platiti 60 miliona evra, od čega će 20 odsto, odnosno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.