Sjajni golmani obeležili meč - Bez golova u derbiju na Banovom brdu!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni golmani obeležili meč - Bez golova u derbiju na Banovom brdu!

Čukarički i Vojvodina podelili bodove.

Derbi je odigran na Banovom brdu, Čukarički je ugostio Vojvodinu, a golova nije bilo.

Pred oko 500 navijača najbolja šansa u prvom poluvremenu viđena je na samom kraju, posle kornera za Čukarički. Tedić je uputio udarac glavom, ali je Rockov to odbranio.

Imao je novopečeni reprezentativac Srbije još jednu dobru odbranu početkom drugog poluvremena, a onda napadi Vojvodine, Petrović je jednom odlično reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je spasio svoj gol.

Čukarički svoju najbolju priliku propušta u 64. minutu, Tedić je šutirao sa desetak metara i Rockov je ponovo briljirao.

Vojvodina je pogodila stativu do kraja utakmice kada je Topić šutirao sa 20-ak metara, a šansu je imao i Drinčić, međutim, promene rezultata nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.