Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 20:09

Sjajni Rajković igrač utakmice! Nica je makar prekinula crnu seriju odlaskom Vijere

Sjajna partija srpskog golmana

Nica je pre dva dana posle pet uzastopnih poraza smenila Patrika Vijeru i na gostovanje Remsu došla sa novim trenerom Adrijanom Urseom, silno motivisana da izađe na pobednički kolosek.

Objektivno, Nica je kvalitetniji tim od Remsa, ali van forme. Napadala je danas, bila bolja, ali je naišla na raspoloženog srpskog golmana Predraga Rajkovića koji je blistao na golu i bio najzaslužniji za konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 0:0. Po ocenama izveštača, Rajković je bio najbolji pojedinac meča...

Rems je Nici prepustio loptu i čekao svoje šanse iz prekida ili kontri. Na početku je čak bio i nešto bolji, ali su gosti posle dvadesetak minuta igre preuzeli inicijativu i diktirali ritam utakmice. Rejn Adelejd je promašio najbolju šansu u prvom poluvremenu, dok Rems nije imao neke ozbiljnije prilike.

A onda je Nica u drugom delu igre zapucala iz svih oružja. Međutim, Rajković je imao nekoliko fenomenalnih intervencija. Odbranio je zicer Roniju Lopešu, izludeo supertalentovanog Guirija u nekoliko nvarata i Remsu doneo bod sa kojim je i dalje u zoni ispadanja. Da nema Rajkovića na golu, Rems bi baš bio u problemima do guše... Što se Nice tiče, makar je prekinula crnu seriju od pet poraza i najavila bolje dane posle odlaska Vijere.

FRANCUSKA 1 – 13. KOLO

Petak

Nim - Marselj 0:2 (0:0)

/Benedeto 57, Žermen 84/

Subota

Ren - Lans 0:2 (0:1)

/Kalimuendo 28, Ganago 28/

Monpelje - Pari Sen Žermen 1:3 (1:1)

/Mavididi 41 - Dagba 33, Ken 77, Mbape 90+1/

Nedelja

Lil – Monako 2:1 (0:0)

/David 53, Jazidži 65 – Pelegri 90/

Anže – Lorijen 1:0 (1:0)

/Fulgini 10/

Bordo – Brest 1:0 (0:0)

/Ben Arfa 85/

Dižon – Sent Etjen 0:0

Nant – Strazbur 0:4 (0:2)

/Lajnard 16, Dialo 34, Ažorke 78 pen, Zohi 83/

Rems - Nica 0:0

21.00: (5,50) Mec (3,80) Lion (1,65)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SJAJNI RAJKOVIĆ IGRAČ UTAKMICE: Nica prekinula crnu seriju!

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2020

Nica je pre par dana posle pet uzastopnih poraza smenila Patrika Vijeru i na gostovanje Remsu došla sa novim trenerom Adrijanom Urseom, silno motivisana da izađe iz crne serije. Napadala je Nica danas, bila bolja, stvarala šanse, ali je naišla na raspoloženog  srpskog golmana Predraga Rajkovića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.