Sjajna partija Bogdana, Bjelica u lošoj formi, poraz Kingsa u Bruklinu

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna partija Bogdana, Bjelica u lošoj formi, poraz Kingsa u Bruklinu

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su od Bruklina sa 123:94.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je veoma dobru partiju, dok je Nemanja Bjelica na terenu proveo samo pet minuta.

Bogdanović je imao rekord karijere što se tiče asistencija, a meč je završio sa 22 poena, šest skokova i 11 uspešnih dodavanja.

Na drugoj strani Bjelica je igrao samo pet minuta, ne zbog povrede, nego zbog loše forme. Beli u poslednje vreme igra slabo i polako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gubi onu ulogu koju je imao na početku godine.

Sakramento je odlično odigrao prvo poluvreme, vodili su sa pet poena prednosti, međutim u drugom su bili očajni i Bruklin je zasluženo pobedio.

U "mrežicama" briljirao je Dienđelo Rasel sa 31 poenom i osam asistencija, Džo Heris je postigao 19, dok je Rodions Kuruks ubacio 16.

Kingsi su pretrpeli 23. poraz u sezoni, dok je ovo bila 25. pobeda za Bruklin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.