Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 11:42

Sjajan start Jevtovića u Arhusu: Dve asistencije za 12 minuta

Bivši krilni fudbaler crveno-belih odlično počeo avanturu u Danskoj

Dok je igrao u Rozenborgu iz sedmice u sedmicu potvrđivao je da je kalibar za Crvenu zvezdu. Upravo zbog toga bio je dugogodišnja žalja sportskog sektora kluba sa Marakane. Period u crveno-belom dresu je bio šarenolik, sa mnogo uspona i padova, ali je Milan Jevtović ponovo nagovestio da mu prija sever Evrope.

Još se privikava na uslove u danskom Arhusu, ali početak je sjajan. Doskorašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krilni napadač crveno-belih imao je važnu ulogu u trijumfu Arhusa nad finskom Honkom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (5:2).

Dobio je Jevtović šansu u finišu susreta, tačnije u 78. minutu kada se rezultat lomio. I to mu je bilo dovoljno da postane jedan od junaka trijumfa. Duplom dozom asistencija pomogao je Arhusu da potvrdi trijumf.

Prvo je Olsen u sudijskoj nadokandi pokupio dobitak posle Jevtovićevog šuta, da bi srpski internacionalac samo 60. sekundi kasnije lepo povukao kontra napad i kao na tacni poslužio Tengštada.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.