Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 15:08

Sitijeva zvanična ponuda – 117.000.000 evra za Harija Kejna

Totenhem najradije ne bi da prodaje, ali...

Ugovor mu ističe 2024. godine, ali već je on toliko dao Totenhemu da bi bilo gospodski da mu klub ne pravi problem da pronađe drugačiji izazov. Međutim, Danijel Levi nije baš rad da Harija Kejna pusti da ode u drugi engleski klub, a upravo se jedan takav javio da zagolica maštu najboljeg igrača Pevaca. Kako piše Fabricio Romano, jedan od najupućenijih novinara kad je reč o menadžerskim krugovima, Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Siti se javio sa konkretnom ponudom za Kejna.

Iznosi okruglo 100.000.000 funti, odnosno nešto manje od 117.000.000 evra. S tim da bi Građani bili voljni i da Totenhemu ponude i nekog igrača, a da tom trampom smanje novčani deo transfera. Pevci nisu zainteresovani. Ali Kejn je već tražio da ide. Nije normalno da jedan od najboljih napadača Evrope troši već 12 godina u Londonu i da za sve to vreme nije osvojio nijedan trofej. Za trofeje se igra.

Siti je naravno ambicioznija sredina i jasno je zašto bi Kejn rado kod Pepa Gvardiole, ali Levi za sada ne popušta. Želi da zadrži Harija u timu. Pitanje je da li će uspeti. Odgovara mu što Kejn sigurno neće insistirati na dozvoli da ode dok traje Evropsko prvenstvo.

Građani će da forsiraju. Svako bi za napadača koji je prošle sezone na 49 utakmica postigao 33 gola i upisao 17 asistencija. Sitiju svakako treba zamena za Serhija Aguera, a ovakav kalibar objektivno nemaju u sastavu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.