Sitijeva bunga-bunga, italijanske manekenke i luda žurka - Da li je Pep znao za ovu zabavu? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sitijeva bunga-bunga, italijanske manekenke i luda žurka - Da li je Pep znao za ovu "zabavu"? (video)

Šta se dešavalo posle ubedljive pobede u Birmingemu?

Ekipa Mančester sitija u nedelju je deklasirala Aston Vilu u Birmingemu rezultatom 6-1, a par dana posle tog meča, britanski mediji bruje o događajima koji su potom usledili.

Kompletnu priču doneo je tamošnji tabloid ''San'', pozivajući se na reči svog izvora, ali i pojedine snimke sa Instagrama.

O čemu se radi?

Nekolicina fudbalera Mančester sitija je, prema tim saznanjima, posle povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Birmingema otišla na skrovito mesto, gde je usledilo druženje za 22 atraktivne devojke koje su za tu priliku doputovale iz Milana. One su po dolasku iz Italije najpre odsele u Knutsfordu, u jednom tamošnjem hotelu, a odatle su potom autobusom odvezene na odredište.

Jedan fudbaler Sitija, čije se ime ne navodi, ''mesecima je organizovao'' žurku po ugledu na Silvija Berluskonija i njegove čuvene 'bunga-bunga' zabave.

U prilog svemu ovome, ''San'' je prikazao i nekoliko snimaka koje su devojke, tokom boravka u Knutsfordu, objavile na Instagramu, a možete da ih vidite OVDE.

-

Manchester City stars jetted in squad of stunning Instagram models for lavish Bunga Bunga-style bash after 6-1 winhttps://t.co/W2Re361EZQ

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) January 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.