Siti se opravio od poraza, Lukin Palas nemoćan protiv šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti se opravio od poraza, Lukin Palas nemoćan protiv šampiona! (video)

Fudbaleri Mančester sitija slavili su u devetom kolu Premijer lige na gostovanju u Londonu.

Izabranici Pepa Gvardiole slavili su na "Selhrst parku" protiv ekipe Kristal Palasa sa 0:2 (0:2).

Napadao je Siti od prvog minut, stvorili su prvu opasnu šansu u 17. minutu, kada je Vejn Henesi sjajnom intervencijom sprečio Bernarda Silvu da se upiše u listu strelaca.

Samo pet minuta kasnije nova odlična intervencija velškog golmana ovoga puta je sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gundogana da se upiše.

Ipak, u 39. minutu ga je Gabrijel Žesus naterao da vadi loptu iz mreže, nakon centaršuta Bernarda Silve, Brazilac smešta loptu iza Henesija za 1:0.

Samo dva minuta kasnije, školski izvedena kontra "Građana", sjajan pas Sterlinga ka Davidu Silvu, a Španac sa par metara protura loptu kroz noge golmanu domaćeg sastava za 2:0.

Brdo prilika na obe strane u nastavku, pogotovu za "Građane", igrao se 76. miunt kada je veoma sebičan bio Žesus, čiji udarac je na kraju zaustavio Henesi, iako je imao potpuno samog De Brujnea.

Bio je i Palas bio vrlo blizu postizanja gola samo minut kasnije, kada je Benteke pogodio prečku.

Igrao se 81. minut kada se De Brujne našao u prilici da otkloni sve dileme, ali je pogodio stativu.

Velika šansa za Sterlinga u 87. minutu, ali je sa par metar promašio ceo gol Palasa.

Zaha je mogao da uvede meč u veoma neizvesnu završnicu, ali je njegov udarac iz kaznenog prostora u 89. minutu maestralno uspeo da odbrani Ederson.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.