Siti pregazio stršljenove sa 8:0

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti pregazio "stršljenove" sa 8:0

Fudbaleri Mančester sitija demolirali su ekipu Votforda rezultatom 8:0 u meču koji je obeležio subornji program šestog kola Premijer lige. "Građani" su ostvarili jedan od najubedljivijih trijumfa u istoriji takmičenja i na najbolji mogući način se vratili u pobedničku formu.
Izgleda da je Norič, koji je prošlog vikenda iznenadio šampiona, učinio medveđu uslugu ostalim timovima, a igrači Pepa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gvardiole to su potvrdili u prvih 18 minuta meča na "Etihadu" sa pet postignutih pogodaka.

Strelci su bili David Silva, Serhio Aguero, Rijad Mahrez, Bernardo Silva i Nikolas Otamendi.

Na taj način postavili su rekord kao ekipa koja je najbrže postigla pet komada u jednoj prvenstvenoj utakmici, a iako su spustili nogu sa gasa, do kraja su potpuno napunili mrežu "stršljenova".
Do 60. minuta već je bilo 7:0, jer je het-trik kompletirao sjajni Bernardo Silva. Kod njegovog trećeg gola asistenciju je upisao De Brujne, koji je bio strelac, ispostavilo se, poslednjeg gola na utakmici za konačnih 8:0.
Šefild Junajted je iznenadio Everton i odneo pobedu sa Gudison parka rezultatom 2:0, upisavši drugu pobedu u sezoni drugim neuspehom u nizu za domaćina.
Strelac prvog gola bio je štoper Evertona Jeri Mina, koji je u 40. minutu zatresao sopstevnu mrežu, da bi na konačnih 2:0 povisio Muset u 79.
Barnli je sa 2:0 protiv Noriča na domaćem terenu došao do druge pobede ove sezone i izjednačio se sa Totenhemom i Mančester junajtedom na tabeli.
Na ovom meču sve je bilo rešeno u 14. minutu, jer je sjajni Kris Vud postigao dva gola za samo četiri minuta, od čega se gosti nisu oporavili.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.