Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2021, 16:08

Siti i Liverpul kod mušterija: Čemu mogu da se nadaju Votford i Vulverhempton?

Premijer liga: Građani i Crveni veliki favoriti protiv Stršljenova, odnosno Vukova

Londonski derbi kao "aperitiv", pa Liverpul i Mančester Siti kao "glavno jelo" subotnjeg programa Premijer lige. Dok se Čelsi suočava sa posrnulim Vest Hemom koji će pokušati da na svom stadionu baci favorita na kolena i učvrsti se na četvrtom mestu, dok trećeplasirani Redsi ide u Vučju "jazbinu", a drugoplasirani Siti u Votfordovu "košnicu".

Ranjeni Vulverhempton remizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tokom sedmice sa Barnlijem 0:0, kada čak ni strela Adame Traorea, koja je zaustavljena konstrukcijom gola, nije uspela da prođe u mrežu. Međutim, Vukovi su i dalje vešti u borbi za evropske kupove, uprkos drugom uzastopnom meču bez pogotka.

16.00: (7,25) Vulverhempton (4,50) Liverpul (1,50)

Glavni problem ekipe je slaba završnica. Trener Bruno Laž mora da bude zadovoljan što je njegov tim izgubio samo jedan od poslednjih devet prvenstvenih mečeva, ali manje što su Vukovi u prvih 14 prvenstvenih nastupa postigli samo 12 golova, što je najmanje u istoriji. Uz to, ovoga puta ih očekuje najproduktivniji tim lige, protiv kojeg su Vukovi u prethodnih 16 međusobnih duela postigli samo osam golova.

Liverpul je ove nedelje pobedio u gradskom derbiju Everton sa 4:1 i nastavlja da dominira. O tome svedoči i podatak da su Crveni, sa jednim izuzetkom, postigli najmanje tri gola u svakom nastupu u gostima ove sezone. Samo dva gola u mrežio Vest Hema u Londonu donela su mu jedini poraz u takmičenju ove godine.

Kormilar Jirgen Klop može da bude zadovoljan defanzivnim učinkom svog tima, koji je primio samo jedan gol na četiri protekla susreta u svim takmičenjima. Pored toga, Liverpul dobro stoji u duelima sa Vulfsima, pošto je slavio na pet prethodnih susreta. Čini se da Diogo Žota, nekadašnji as Vulverhemptona, ima sreće Liverpulu, pošto je bio strelac osam golova u ligi ove sezone.

18.30: (16,0) Votford (7,75) Mančester Siti (1,20)

Za kraj dana u Engleskoj videćemo duel dva tima sa suprotnih krajeva tabele Premijer lige. Votford na Vikariž Roudu ugošćuje Mančester Siti, koji je prvi pratilac vodećeg Čelsija. Stršljenovi su u poslednjih pet utakmica osvojili samo tri boda posle iznenađujuće i velike pobede nad Mančester Junajtedom. Inače nisu bili uspešni protiv Sautemptona, Arsenala, Lestera i nedavno Čelsija.

Građani su, pak, uspeli šest puta uzastopno da slave na svim takmičenjima. Dva puta su uspeli u Ligi šampiona, a četiri u Premijer ligi. Ipak, poslednja dva sa Vest Hemom i Aston Vilom nisu bila nimalo laka. Na Vila Parku u sredu, iako su momci Pepa Gvardiole imali dva gola prednosti, drhtali su u drugom delu meča.

Votford sigurno ne pamti međusobne mečeve po dobrom. Izgubio je svih 13 mečeva u poslednjih deset godina, nedavno tri u ukupnom rezultatu 0:18! Građani su u FA kupu postigli šest pogodaka, a prošle sezone čak osam i na poslednjem dvoboju četiri.

Domaćinu će na ovom meču nedostajati osam povređenih igrača. Najnoviji dodatak na listi nedostupnih je Masina, a činje je još Bah, Etebo, Foster, N'Kulu, Sar, Sema i Sijeralta. Gvardiola ne može da računa na Ferana Toresa.

PREMIJER LIGA – 15. KOLO

Subota

Vest Hem - Čelsi /u toku/

16.00: (2,30) Njukasl (3,40) Barnli (3,35)

16.00: (2,55) Sautempton (3,10) Brajton (3,20)

16.00: (7,25) Vulverhempton (4,50) Liverpul (1,50)

18.30: (16,0) Votford (7,75) Mančester Siti (1,20)

Nedelja

15.00: (1,92) Lids (3,60) Brentford (4,40)

15.00: (1,65) Mančester junajted (3,90) Kristal Palas (6,00)

15.00: (1,40) Totenhem (4,80) Norič (9,50)

17.30: (2,50) Aston Vila (3,35) Lester (3,05)

Ponedeljak

21.00: (3,60) Everton (3,35) Arsenal (2,20)

*** Kvote su podložne promenama

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.