Siti i Barselona ga žele, Juventus hoće, ali ne sme da ga proda!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti i Barselona ga žele, Juventus hoće, ali ne sme da ga proda!

Dobar posao se sada pretvorio u noćnu moru, zbog klauzule...

Rodrigo Bentankur je na meti Mančester Sitija i Barselone. Jasno, odlični Urugvajac bi zarađivao veći novac u Španiji ili Engleskoj, u Juventusu računaju na njega, ali nije standardan.

Priča se o sumi od oko 45 miliona evra, što bi Juve prihvatio, tim pre što žele Tonalija i Zaniola narednog leta, ali postoji problem.

Juve nikako da se dogovori sa Bokom, da im plati deo novca kako bi bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbrisana klauzula o 50% koji pripadaju Argentincima u slučaju prodaje.

Podsetimo, Bentankur je bio deo sporazuma o povratku Teveza u Boku.

Zato se sada Juventusu ne isplati da prodaje Urugvajca, jer može da računa na pola para, pa je jasno da će sve ponude koje stignu biti odbijene.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.