Siti blindirao Bernarda Silvu do 2025, plata 12 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti "blindirao" Bernarda Silvu do 2025, plata 12 miliona

Portugalski vezni fudbaler Bernardo Silva potpisaće novi, šestogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem uz godišnju platu od 12 miliona evra, prenosi Skaj Sport.

Silva je skoro duplim povećanjem zarade nagrađen za sjajnu formu od decembra, baš od trenutka kada su "građani" napravili uspon.

Zato će postati jedan od najplaćenijih fudbalera u timu Pepa Gvardiole, pored Kevina De Brujnea, Serhija Aguera i Davida Silve.

Silva, pre godinu i po dana plaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Monaku 60 miliona evra, ove sezone u Premijer ligi postigao je pet golova i sedam puta asistirao.

Sa Sitijem je osvojio titulu prvaka Engleske, kao i sa Monakom u Francuskoj i sa Benfikom u Portugaliji.

Odigrao je i 33 utakmice za reprezentaciju Portugalije, ali zbog povrede nije našao mesto na prvenstvu Evrope u Francuskoj na kome je došla do titule

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.