Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 11:35

Siti, Čelsi i Liverpul u pohodu na bodove: Vajlder i Šarp sanjaju jubilej, Barnli odmoran, Enfild uklet za Mojesa

Tri utakmice, tri favorita

. Mančester Siti, Čelsi i Liverpul izlaze danas na teren u pohod na bodove. Lakih rivala, videli smo već, ove sezone u Premijer ligi nema, jer iako je "fenjeraš" Šefild Junajted će nekome da uzme meru. Ujedno, Barnliju će morati da "krene", a Vest Hem se dokazao kao opasna "mina".

Poslednji sastanak Oštrica i Građana na Bramal Lejnu završen je pobedom gostiju. Mančester Siti rastužio je domaćina negde u smiraj susreta pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Serhija Aguero na dodavanje za Kevina de Brujnea, a Šefild nije uspeo da realizuje gomilu stvorenih prilika. Kalendar ekipe Krisa Vajdlera je neverovatno težak. Pre nedelju dana Liverpul je slavio sa 2:1. Ranije je Arsenal izborio pobedu, ponovo 2:1, što će reći da Oštrice nisu toliko tupe, i da je pitanje trenutka kada će krenuti u berbu bodova.

Ekipa Pepa Gvardiole je tokom sedmice izborili pobedu nad marseljom u Francuskoj u okviru Lige šampiona, ali čini se da će im ovo biti jači test. Stvorio je Šefild mnogo šansi protiv Redsa, a takođe bi i danas mogao da bude direktan jer je unapred otpisan i nema šta da izgubi. Siti ne briljira u ligi, tek je na 13. mestu, mada sa utakmicom manje od konkurencije, a u poslednjem kolu je podelio plen na gostovanju Vest Hemu (1:1).

Tradicija je na strani Sitija, koji nikada nije izgubio od Oštrica u Premijer ligi, a do sada su odigrali osam duela. Interesantno, Vajlder je trenutno na koti od 99 pobeda na klupi Šefilda, dok Biliju Šarpu nedostaje jedan gol da stigne do 100. ligaškog u dresu ekipe iz grada čelika.

Aguero, Fernandinjo i Mendi su i dalje van stroja, dok su Ake i Žezus pod znakom pitanja. Kod domaćih neće biti Fleka, Museta i O'Konela.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tokom nedelje najbolji klubovi Evrope igrali su utakmice Lige šampiona i Lige Evrope. Čelsi nije ostavio šansu Krasnodaru, a Barnli nije redovan učesnik takvih takmičenja. Ekipa Šona Dajša odmarala se i pripremala za prijem londonskog tima (16.00).

Barnli je tekuću sezonu počeo prilično slabo. Izgubio je od Lestera (4:2), Sautemptona (0:1), Njukasla (3:1), Totenhema (0:1) i pride od Mančester Sitija u osmini finala Liga kupa (0:3). Podatak da je Čelsi neporažen na proteklih šest gostovanja na Tarf Muru, ne sluti na dobro za domaćine. Šon ne može da računa na Korka i Bena Mija, a neizvesni su Bardsli, Gudmundsona i Piters.

Lampardov tim je krenuo promenljivo, osvojivši devet bodova u šest borbi, a ni sada se ne može sa sigurnošću reći da je Frenk ukomponovao odbranu. Zaista, legendarni as uspeo je da pronađe ravnotežu između odbrane i napada, ali njegov projekat na Stamford Bridžu je još u ranoj fazi. Pridošlice se još prilagođavaju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I za kraj, duel šampiona sa Čekićarima (18.30). Pre početka sezone, navijači Vest Hema bili su zabrinuti zbog teškog rasporeda. Krenuo je londonski tim sa dva poraza. Međutim, Čekićari su se podigli i osvajanjem osam bodova iz četiri meča smirili su situaciju. Lester i Vulverhempton su deklasirani, a po bod u sudarima sa Mančester Sitijem i Totenhemom pokazuju da je Vest Hem kamenčić u cipeli.

Na Enfildu Čekićare očekuje još jedan težak meč, gde trener Dejvid Mojes nikada nije slavio u prvenstvu. Čak 15 puta je gostovao Liverpulu i nikada se nije radovao. Dobar znak za četu Jirgena Klopa, koja ne blista, već igra onoliko koliko joj je dovoljno da bude u vrhu. A, loš znak je gomila povreda. Nedostaju Van Dajk, Okslejd-Čemberlen i Fabinjo, a pod znakom pitanja su Alkantara, Kejta, Matip i Cimikas. Sa druge strane, Mojes neće moći da koristi jednog od najjačih aduta Majkla Antonija, koji se nedavno povredio, dok je novajlija Said Benrama još nespreman.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PREMIJER LIGA – 7. KOLO

Petak

Vulverhempton - Kristal Palas 2:0 (2:0)

/Ait Nuri 18, Podense 27/

Subota

13.30: (8,50) Šefild Junajted (5,40) Mančester Siti (1,33)

16.00: (6,00) Barnli (4,10) Čelsi (1,55)

18.30: (1,45) Liverpul (4,60) Vest Hem (7,00)

Nedelja

13.00: (2,60) Aston Vila (3,30) Sautempton (2,70)

15.00: (3,40) Njukasl (3,40) Everton (2,15)

17.00: (2,10) Mančester Junajted (3,45) Arsenal (3,50)

20.15: (1,67) Totenhem (3,80) Brajton (5,20)

Ponedeljak

18.30: (2,60) Fulam (3,10) VBA (2,85)

21.00: (2,75) Lids (3,05) Lester (2,75)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.