Siniša Mihajlović poznat po kratkom fitilju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović poznat po "kratkom fitilju" (VIDEO)

Pripadnici italijanske policije su sprečili trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića da se fizički obračuna sa jednim navijačem Lacija.

Kako su preneli mediji, incident se dogodio ispred Olimpijskog stadiona u Rimu, uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante.

Navodno je jedan navijač dobacio uvredu Mihajloviću ("Zingaro"), posle čega je srpski stručnjak burno reagovao i pokušao da se približi navijaču.

Pripadnici policije su morali da reaguju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i odvratili su trenera Bolonje od te namere.

Coppa Italia, finale #LazioAtalanta. #mihajlovic all'esterno dello stadio reagisce agli insulti pic.twitter.com/cO646IIx29— Rainews (@RaiNews) 15. мај 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.