Seviljine noćne more se obistinile, vanzemaljac Mesi nosi kući loptu sa Pishuana! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seviljine noćne more se obistinile, "vanzemaljac" Mesi nosi kući loptu sa "Pishuana"! (video)

Fudbaleri Barselone slavili su na gostovanju u Andaluziji u okviru 25. kola španske Primere.

Derbi kola odigran je na "Sančes Pishuanu" u Sevilji, gde su "Rohiblankosi" dočekali lidera na tabeli Primere i aktuelnog šampiona, ekipu Barselone.

Sva očekivanja su ispunjena, veliki broj golova, teror u režiji Lionela Mesija i na kraju pobeda Barselone od 2:4 (2:1).

Igrao se 22. minut kada je pukla kontra Sevilje, sjajno su je istrčali Ben Jeder i Navas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Francuz je odlično povukao, potom dodao loptu do Španca, koji retko postiže golove ali ovu priliku nije mogao da propusti, tukao je iz dobre pozicije i zatresao mrežu iza Ter Štegena za 1:0.

Nije dugo trebalo Kataloncima da se oporave od šoka, Rakitić je poslao loptu ka Mesiju, koji je bio u kaznenom prostoru rivala, a Argentinac hvata magičan volej i već u 26. minutu poravnava rezultat.

Nisu gosti iz Katalonije blistali u prvih 45. minuta, imali su mnogo problema u defanzivi, što se posebno videlo u 42. minutu.

Tada je Sarabija probio po desnoj strani, zavrnuo je potom loptu u sredinu, gde je na desetak metara od gola Barse bio Merkado, koji nije propustio priliku da vrati prednost Sevilji.

Sa 2:1 se otišlo na odmor, a Valverde je na samom startu drugog dela napravio dve izmene, uveo je Dembelea i Roberta umesto Vidala i Semeda.

To je dalo rezultate u 67. minutu, Dembele je dodao do Mesija, a ovaj desnom, slabijom nogom, poslao pravi projektil sa ivice kaznenog prostora, Vačlik je bio nemoćan, 2:2.

A onda, 85. minut, Alenja je pokušao sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila nekog od defanzivaca Sevilje i pala pred noge Mesiju, koji lukavo lobuje Vačlika, postiže het trik i donosi prednost Barseloni prvi put na utakmici.

Svi dileme je u sudijskoj nadoknadi otklonio Luis Suarez, na asistenciju Lionela Mesija, koji je još jednom terorisao Sevilju, oborio je i rekord po broju golova protiv jedne ekipe u Primeri, dao je 28 golova Andalužanima u svojoj karijeri u prvenstvu, 36 u svim takmičenjima.

Barsa na čelu sa 10 bodova više od Atletika i 12 od Reala, ali uz utakmicu više od madridskih rivala.

Sevilja porazom ostala na petom mestu, sada četvrtoplasirani Hetafe ima dva boda više od Andalužana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi kod kuće ima 50 lopti sa zvaničnih utakmica!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019

Još jednom je pokazao zašto se sumnja da nije sa ove planete...Fudbaleri Barselone slavili su u 25. kolu španske Primere protiv Sevilje...Derbi je opravdao očekivanja, Sevilja je dva puta vodila, ali su na kraju morali da se poklone pred Lionelom Mesijem, za kojeg jednostavno nisu imali rešenja...Argentinac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.