Sevilja odbila ponudu Totenhema

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 08:15

Sevilja odbila ponudu Totenhema

Predsednik fudbalskog kluba Sevilja Hose Kastro rekaao je da je odbijena ponuda Totenhema za trenera Đulena Lopetegija.

Kastro je rekao da je Lopetegi dobio nekoliko ponuda, ali da ih nije ni saslušao, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Lopetegi je preuzeo ekipu u julu 2019. godine, a predvodio je Sevilju do četvrtog mesta u Primeri prošle sezone i plasmana u Ligu šampiona.

"Đulen me je pozvao i rekao mi je. Neke trenere vode ekonomski faktori, ali đulen je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jasno rekao da je ovde srećan, a čak je rekao i da bi bilo teško naći bolje mesto za rad. Verovali smo i verujemo u njega, produžili smo ugovor na dve godine i siguran sam da će doneti klubu mnogo više", rekao je Kastro za radio Kadena Ser.

Totenhem traži trenera od aprila, otkako je otpušten Žoze Murinjo, a ekipu je do kraja sezone predvodio Rajan Mejson. Uprava londonskog kluba pregovarala je sa Antoniom Konteom, ali nije postignut dogovor.

Takođe, kontaktiran je i Maurisio Poketino, koga je Murinjo zamenio u Totenhemu, ali je uprava Pari Sen Žermena odbila pregovore.

Takođe, pominjao se i bivši trener Rome Paulo Fonseka, kao i bivši trener Fiorentine Đenaro Gatuzo, ali je Totenhem brzo odbacio tu mogućnost, posle protesta navijača zbog mogućeg dolaska italijanskog trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.