Sestra Serene i Venus ubijena je u ozloglašenom kvartu Los Anđelesa! Greška koja je otkrila MRAČNU TAJNU Vilijamsovih

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Serene i Venus ubijena je u ozloglašenom kvartu Los Anđelesa! Greška koja je otkrila MRAČNU TAJNU Vilijamsovih

Surova priča.

Glamur i svetla džet seta samo su paravan za pakao kroz koji su prošle Serena i Venus Vilijams. Slavne američke teniserke su u minule dve decenije oborile mnoge teniske rekorde i ušle u almanahe „belog sporta“, ali ih život uopšte nije mazio.

Iza maski teniskih carica krio se vrlo težak život, razvod roditelja i tragičan događaj koji je zauvek ostao urezan u njihovim srcima – ubistvo starije polusestre Jetunde Prajs (31).

Jetunde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je smrtno ranjena u septembru 2003. godine u Komptonu, ozloglašenom kvartu Los Anđelesa, poznatom po dilovanju droge.

Meta napada je bio njen dečko, ali je metak koji je probio prozor džipa pogodio Jetunde kojoj nije bilo spasa. Preminula je u bolnici, a ubistvo je priznao člna bande Krips, Robert Edvard koji je dobio zatvrosku kaznu od 15 godina.

Preminula Jetunda je imala troje deca, a obavljala je sekretarske poslove za svoje slavne polusestre. Spekulisalo se da je Prajsova u Komptonu želela da kupi drogu sa svojim dečkom i da se nije odrekla ovog kvarta, za razliku od slavnih sestara i članova porodice koji su pokušali da zaborave težak život u siromaštvu, dok Serena i Venus nisu počele da zarađuju za celu familiju.

Killer of Serena and Venus Williams' Half-Sister, Yetunde Price, Released from Prison https://t.co/m7VewYqLs7

— TMZ (@TMZ) August 1, 2018

Uz svu tu navodnu bliskost, o kojoj se javno govorilo (Jetunde je imala još dve rođene sestre iz prvog braka majke slavnih sestara), stvarni životni jaz između njih se sve više povećavao, a ono što se s Prajsovom dogodilo je razotkirlo porodičnu tajnu. Jetunde zapravo nije osećala da pripada džet-setu u kojem su se našle Serena i Venus, pa nije htela da napusti milje u kojem je odrasla. I to je kobne noći navelo da se još jednom nađe u Komptonu, što ju je stajalo života.

I pored nemerljivog gubitka, Serena i Venus su uspele nekako da se vrate na surovi put teniskog profesionalizma i stale u red besmrtnih. Rame uz rame sa najboljim teniserkama svih vremena Štefi Graf, Martinom Navratilovom, Margaret Kort, Kris Evert, Bili Džin King, Monikom Seleš, Suzan Lenglen…

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.