Sestra Milana Pavkova zapalila društvene mreže: Pogledajte slike zanosne crnke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Milana Pavkova zapalila društvene mreže: Pogledajte slike zanosne crnke (FOTO)

Za njom se okreće cela Marakana.

Golovima protiv Liverpula, Milan Pavkov ušao je u istoriju Crvene zvezde. Ne samo što je doneo timu sa Marakane prvu pobedu u Ligi šampiona, otkako se igra pod ovim imenom, već što je na kolena bacio vicešampiona Evrope!

S*KSI, S*KSI ANA IVANOVIĆ: Kao od majke rođena, u BAZENU (18+)

ONA IMA PRAVE BOMBE! Sačekaće Zvezdu u Napulju, a pred Delijama će se ISPRSITI! (FOTO)

SARO, SESTRO SLATKA: Bivša odbojkašica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezde se RAZGOLITILA i POKAZALA baš SVE! (HOT FOTO)

Odmah je ušao u srca Delija, a skromni momak iz Begeča (kod Novog Sada), kao najveću podršku u životu isticao je porodicu. Najveću ima od sestre Milice Pavkov, koja neretko posećuje stadion "Rajko Mitić" i bodri svog brata.

Pročitajte i:

SEVAJU OBLINE NA SVE STRANE! Devojka bivšeg trenera Partizana ZAPALILA društvene mreže OVIM videom! (VIDEO+FOTO)

Nema sumnje da Milan ima čime da se ponosi. Prelepa Milica je završila Fakultet sporta i fizičkog vastpitanja u Novom Sadu.

PREVARE VEKA! Ljudi, pazite se! Ovako se na sportskim mečevima OTIMAJU pare! (FOTO)

Rođena je 20. maja pre 22 godine u "Srpskoj Atini", a kada god se pojavi na Zvezdinim utakmicama mami pažnju sjajnim izgledom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SESTRA MILANA PAVKOVA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Pogledajte Milicine zanosne slike! (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Nov.2018

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov našao se u žiži javnosti posle dva gola Liverpulu i istorijske pobede crveno-belih u Ligi šampiona. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.