Šest medalja za atletičare Radničkog drugog dana pojedinačnog prvenstva Srbije

Izvor: KGsport.info, 27.Jul.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest medalja za atletičare Radničkog drugog dana pojedinačnog prvenstva Srbije


Nakon izuzetno berićetnog prvog dana na pojedinačnom prvenstvu Srbije za seniore u Sremskoj Mitrovici, članovi AK Radničkog nisu oskudevali u medaljama ni drugog dana takmičenja.
Marija Milutinović je došla do zlatne medalje u skoku u dalj, uz rezultat od 5,89 metara, dok je Nemanja Božić je bio najbolji u trci na 200 metara (21,89).
Lazar Anić je trijumfovao u troskoku, ostvarivši novi lični rekord (15,24 metara) i to ispred klupskog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kolege Petra Đurića (15,04 metara).
Nikola Prvulović osvojio je srebro u bacanju koplja (69,36 metara), dok je bronza u istoj disciplini pripala Branku Paukoviću (67,76 metara).
Ukupno su atletičari Radničkog na ovom takmičenju osvojili 14 medalja: 5 zlata, 7 srebrnih odličja i 2 bronze.
Foto: IP Sport

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.