Serija loših vesti iz Kijeva, Partizanu puna mreža! Navijačima jasno šta Iliev treba da uradi! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija loših vesti iz Kijeva, Partizanu puna mreža! Navijačima jasno šta Iliev treba da uradi! (video)

Delovalo je obećavajuće u prvih pet minuta, a onda - potop! Pristalice crno-belih razočarane, golovi primani kao na lakšem treningu, očekuju konkretnu reakciju nadležnih u prelaznom roku.

Posle prvog poluvremena utakmice na Olimpijskom stadionu u Kijevu, Partizan gubi sa ubedljivih 3:1.

Tek što je ostvario istorijski uspeh plasmanom u evropsko proleće, Đukićev tim je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se kocka sa ugledom.

Na početku je izgledalo sasvim solidno, Partizan je imao inicijativu, a prvu konkretnu priliku imao je Everton, čiji je udarac sa dvadesetak metara zaustavila prečka.

A onda, samo minut kasnije, domaći koriste svoju prvu pravu priliku, kapiten Morozjuk je umakao Nemanji G Miletiću posle jedne odbijene lopte od strane golmana Stojkovića i Dinamo je poveo sa 1:0.

Nova briga za crno-bele usledila je u 18. minutu, kada se ionako rovti Everton požalio na povredu, ali je srećom nastavio meč.

Međutim, ono najgore po crno-bele usledilo je u narednih desetak minuta. Prvo je u 28. minutu Moraeš duplirao vođstvo domaćih posle još jednog propusta Nemanje G Miletića i njegovih saigrača u odbrani, a već u 31. mreža nemoćnog Vladimira Stojkovića zatresla se i treći put, kada je kompletna odbrana Partizana još jednom početnički reagovala - 3:0.

Ni to nije sve od loših vesti iz KIjeva tokom prvih 45 minuta, u finišu ovog dela igre Everton je oštro startovao na protivničkog igrača, zaradio žuti karton zbog kojeg neće moći da nastupi u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope...

Moglo je da bude i ubedljivije u korist domaćih, pošto je Šeparenko propustio novu priliku za Dinamo u 45. minutu, ali u poslendnjim sekundama nadoknade vremena ovog dela igre, Suma je na drugoj strani iznudio jedanaesterac, a Jevtović je sa bele tačke smanjio na 3:1.

U prilogu su utisci navijača tokom prvog poluvremena.

----

Nama se od prečke lopta vrati u teren, njima od stative u gol. #samokažem #ajmo #crnobeli #partizan #EuropaLeague

— Branislav Todjer (@BTodjer) December 7, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizane, na proleće mora mnogo bolje! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017

Partizan veoma loše prošao u Kijevu, najlošija utakmica Đukićevog tima u Ligi Evrope ove sezone, opomena pred ''evropsko proleće''. Crno-beli sa drugog mesta u Grupi B idu u šesnaestinu finala...U utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope, Partizan je večeras poražen u Kijevu od domaćeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.