Serija A - Zapata izrešetao Zebrete, Kjevo u seriji remija

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Zapata izrešetao "Zebrete", Kjevo u seriji remija

Fudbaleri Atalante prekinuli su negativan niz na gostovanju u Udinama i šestom pobedom u Seriji A izbili na šestu poziciju na tabeli.

Tri meča 15. kola italijanske Serije A odigrana u u nekada standardnom nedeljnom terminu od 15 časova.

Parma je na "Enio Tradiniju" ugostila poslednjeplasirani Kjevo i na kraju osvijila samo bod. Meč je završen rezultatom 1:1 (0:0) a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Goste je u vođstvo doveo Mariuš Stepinski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je bod Parmi samo šest minuta nakon pogotka Kjeva doneo Bruno Alveš.

"Fenjeraš" iz Verone imao je poslednjih 15 minuta igrača manje zbog isključenja Depailija, a svih 90 minuta na terenu je proveo srpski internacionalac Ivan Radovanović. Filip Đorđević i Strahinja Tanasijević nisu ulazili u igru.

Empoli je kao domaćin savladao Bolonju sa 2:1 (1:1) golovima Frančeska Kaputa i Antonija La Đumine. Jedini gol za Bolonju postigao je Andrea Poli.

Najviše golova ali i pravi šou Duvana Zapate viđeni su na "Dačija Areni". Atalanta je golovima bivšeg napdača Udinezea slavila sa 3:1 (1:1) i tako prekinula niz od osam mečeva bez pobede na gostovanju "Zebretama".

Duvan Zapata je doveo goste u prednost u drugom minutu. Deset minuta kasnije Kevin Lazanja poravnava rezultat, ali Zapata sa još dva gola u nastavku stiže do het-trika u donosi tri boda Atalanti koja se probila do šestog mesta na tabeli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.