Serija A: Udineze i Empoli ostvarili bitne pobede u borbi za opstanak

Izvor: B92, 12.Maj.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Udineze i Empoli ostvarili bitne pobede u borbi za opstanak

Fudbaleri Udinezea pobedili su u gostima ekipu Frosinonea sa 3:1, u utakmici 36. kola Serije A i tako napravili veliki korak ka opstanku.

Udineze je, dva kola pre kraja, na 16. mestu na tabeli sa 37 bodova, odnosno ima bod više od Đenoe, a dva od Empolija. Frosinone je pretposlednji sa 24 bodova.

Dvostruki strelac za Udineze bio je Stefano Okaka, u 11. i 45. minutu, a u strelce se upisao i Samir u 41. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Federiko Dionisi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 85. minutu.

Nadu da može do opstanka sačuvao je i Empoli koji je u gostima slavio protiv Sampdorije sa 2:1.

Empoli je na 19. mestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Sampdorija je i dalje deveta sa 49 bodova.

Strelci za Empoli bili su Dijego Farajis u 56. i đovani di Lorenco u 75. minutu, dok je jedini gol za Sampdoriju postigao Fabio Kvaljarela pogotkom sa bele tačke u 91. minutu.

Ranije danas, fudbaleri Torina su pobedili na svom terenu Sasuolo sa 3:2 i ostali u trci za Evropu. Torino je šesti na tabeli sa 60 bodova, odnosno imaju dva boda manje od Milana, a tri od Intera. Na drugoj strani, Sasuolo je na desetom mestu sa 42 osvojena boda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.