Serija A - Sergej se budi, Keita izvukao Inter, Turčin pokrenuo Romu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Sergej se budi, Keita izvukao Inter, Turčin pokrenuo Romu! (video)

U okviru 19. kola Serije A, u terminu od 16h danas je odigrano sedam utakmica.

Lacio je na "Olimpiku" dočekao Torino, meč je završen bez pobednika, bod je "Nebeskoplavima" doneo SMS, na kraju 1:1 (0:1).

Igrao se treći minut nadoknade prvog dela igre kada su "Bikovi" poveli, Beloti je šut sa kreča pretvorio u pogodak za 0:1.

U nastavku, nakon 15ak minuta igre, Lacio uzvraća, Sergej Milinković-Savić postiže pogodak na drugoj uzastopnoj utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovoga puta je to uradio na fantastičan način, njegov "projektil" pogledajte OVDE.

Do kraja smo videli i po jedan crveni karton na obe strane, Marušić ga je zaradio u 86. minutu, Meite na drugoj strani četiri minuta kasnije.

Inter je slavio na gostovanju u Empoliju, bilo je 0:1 (0:0) za "Neroazure" na "Karlo Kastelaniju".

U prvom delu nije bilo golova, da bi nakon nešto manje od pola časa igre u nastavku Balde Keita sjajnim golom doneo prednost ekipi iz Milana.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Inter u seriji dobrih rezultata.

Probudila se i Roma, upisali su i treći trijumf u poslednja četiri kola, savladali su Parmu na "Tardiniju" sa 0:2 (0:0).

Poveli su u 58. minutu, strelac je bio Kristante na asistenciju Undera.

Nekih 15ak minuta kasnije, Lorenco Pelegrini proigrava Undera, a Turčin postiže gol za 2:0 u korist "Vučice", ispostaviće se da je postavio i konačan rezultat.

Najviše golova videli smo u Ređo Emiliji, gde je Sasuolo doživeo poraz od Atalante sa 2:6 (0:2).

Poveli su gosti preko Zapate u 19. minutu, Papu Gomez je u 42. minutu povisio na 2:0.

Nakon šest minuta igre u drugom poluvremenu Sasuolo smanjuje preko Dankana, da bi tri minuta kasnije Mansini vratio dva gola prednosti Sasuolu.

Dankan već u 57. minutu postiže novi gol i smanjuje na 3:2, ali do kraja je igrao samo jedan tim.

Iličić vraća dva gola prednosti ekipi iz Bergama u 74. minutu, da bi u 87. minutu novim golom povisio na 5:2. Slovenac postiže het-trik u prvom minutu nadoknade i postavlja konačan rezultat.

Udineze je slavio kod kuće protiv Kaljarija sa 2:0, golovima Puseta i Behramija.

Videli smo i crvene kartone na obe strane, Mandragora je ostavio domaćina sa desetoricom, Kepiteli goste, a u 61. minutu je Lasanja promašio penal i propustio priliku da dotuče rivala.

Kjevo je slavio kod kuće protiv Frozinonea sa 1:0, dok su Đenova i Fiorentina odigrali bez golova na "Luiđi Ferarisu".

Kjevo - Frozinone 1:0

Empoli - Inter 0:1

Đenova - Fiorentina 0:0

Lacio - Torino 1:1

Parma - Roma 0:2

Sasuolo - Atalanta 2:6

Udineze - Kaljari 2:0

U matineu je Juve slavio protiv Sampdorije, više OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli sa devet života, ne odustaju od trke sa Juventusom (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2018

Fudbaleri Napolija i treći meč zaredom dobijaju u samoj završnici...U okviru 19. kola Serije A, Napoli je ugostio Bolonju, a domaćin je slavio sa 3:2 (1:1)...Poveli su u 16. minutu, strelac je bio Arkadijuš Milik na asistenciju Mertensa...Nekih 20ak minuta kasnije, izjednačenje, Santander je poravnao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.