Serija A - Ronaldo pogodio za ogroman jubilej Juventusa, zna se gazda i u Torinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Ronaldo pogodio za ogroman jubilej Juventusa, zna se gazda i u Torinu! (video)

Na kraju - rutina.

Fudbaleri Juventusa opravdali su ulogu favorita u gradskom derbiju i savladali Torino u gostima sa 1:0 u okviru 16. kola italijanske Serije A.

"Bikovi" su od samog početka meča bili ravnopravan rival, ali Juve je bio taj koji je bio konkretniji u prvom poluvremenu.

Ronaldo je nakon kombinacije sa Matuidijem pokušao iz kaznenog prostora da savlada Sirigua, ali je iskusni čuvar mreže na sjajan način sačuvao svoj gol.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


Torino je zadesio peh jer je Sirigu morao da izađe iz igre zbog povrede, njega je zamenio Ičazo.

U drugom poluvremenu nešto drugačija slika, domaćin je imao prvu priliku preko Ica koji je gađao preko gola, a nedugo zatim i Matuidi se našao u situaciji da savlada protivnika, ali bez uspeha.

Ključni trenutak utakmice desio se u  68. minutu kada je Zaza dodao kratku loptu golmanu Ičazu koji je u želji da je izbije pokupio Mandžukića i napravio penal za Juventus.

Sa bele tačke dva minuta kasnije pogodio je Kristijano Ronaldo koji je tom prilikom i isprovocirao urugvajskog golmana zbog čega je dobio žuti karton. Na kraju se i izvinio zbog svog poteza.

Bio je to 5000. gol "Bjankonera" u Seriji A što nijednom italijanskom klubu do sada nije pošlo za rukom.

Pogodio je Juventus još jednom u 73. minutu, međutim taj pogodak je opravdano poništen zbog ofsajda.

Od tog trenutka, fudbaleri gostiju su u potpunosti zatvorili sve prilaze svom golu i fokusirali se da sačuvaju povoljan rezultat što su na kraju i uspeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Majstorija Milika, Napoli u nadoknadi do tri boda na Sardiniji (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 21:17

Fudbaleri Napolija nisu uspeli da upišu nova tri boda na gostovanju...U okviru 16. kola italijanske Serije A, Napoli je je na Sardiniji gostovao ekipi Kaljarija, slavili su gosti pogotkom u samoj završnici, na kraju 0:1 (0:0)...Igrao se 12. minut kada je Ospina fantastičnom intervencijom sačuvao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.