Serija A - Na Sardiniji se igra atomski fudbal, Vlahović spasao obraz Violi! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Na Sardiniji se igra atomski fudbal, Vlahović spasao obraz "Violi"! (video)

Ubedljiv trijumf najprijatnijeg iznenađenja prvenstva.

Fudbaleri Kaljarija slavili su u okviru 12. kola italijanskog šampionata protiv Fiorentine rezultatom 5:2 (3:0).

Sve je manje-više bilo jasno već na poluvremenu, kada je domaćin imao tri gola viška.

Poveli su u 17. minutu, strelac je bio hrvatski reprezentativa Marko Rog, na asistenciju Naingolana.

Samo devet minuta kasnije, Pizakane je duplirao prednost domaćeg sastava, da bi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 34. minutu novu asistenciju upisao Rađa Naingolan, na 3:0 je povisio Ćolito Simeone.

U nastavku, Kaljari stiže do "petarde" već za 20 minuta.

Najpre je Žoao Pedro povisio na 4:0 u 54. minutu, treću asistenciju upisao je Naingolan, da bi u 65. minutu Belgijanac svoju blistavu partiju zaokružio fantastičnim pogotkom.

Obraz gostiju iz Firence je u finišu susreta sa dva pogotka spasao Dušan Vlahović, bivši napadač Partizana je bio strelac u 75. i 87. minutu susreta.

Kaljari na poziciji broj tri sa 24 osvojena boda, pravi su hit Serije A ove sezone, dok je Fiorentina na osmom mestu sa osam bodova manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUKLA PETARDA NA SARDINIJI: Vlahović sa dva KOMADA ublažio DEBAKL Ljubičastih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Kaljari ubedljiv u 12. kolu Serije A...Fudbaleri Kaljarija deklasirali su Fjorentinu sa 5:2 (3:0) u 12. kolu Serije A. Domaćin je ovim trijumfom nastavio sa odličnim partijama u italijanskom šampionatu, u kome su trenutno trećepasirani...Mladi srpski napadač, Dušan Vlahović, ubležio je poraz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uzbudljivo na ''Velodromu'', Paje junak, Radonjić samo posmatrač (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2019, 00:10

Srpski reprezentativac ni u epizodnoj ulozi večeras...Trinaesto kolo francuske Lige 1 večeras je obeležio derbi na ''velodromu'', gde je Marsej savladao ekipu Liona sa 2:1...Junak utakmice je dvostruki strelac Dimitri Paje, strelac oba gola za Marsej, oba je postigao u prvom poluvremenu...Goste je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.