Serija A: Kollarov golčinom u Mihinom stilu zagorčao život Torinu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Kollarov golčinom u Mihinom stilu zagorčao život Torinu (VIDEO)

Pet mečeva 9. kola Serije A odigrano je u nedelju popodne, a za nas najzanimljiji duel odigran je u Torinu gde je Roma uspela da savlada domaći tim sa 1:0.

Gol odluke postigao je naš Aleksandar Kolarov koji je u 69. minutu poslao prvi projektil koji Sirigu nije imao šanse da zaustavi. Iskusni levi bek je odlično odigrao svih 90 minuta, dok je na drugoj strani za domaće ceo meč odigrao Adem Ljajić.

Kjevo naših Ivana Radovanovića i Nenada Tomovića osvojio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sva tri boda u malom gradskom derbiju savladavši Veronu. Pobedu na svom terenu upisala je i Atalanta koja je golom Kornelijusa savladala Bolonju.

Na san Siru nije bilo pogodaka u duelu Milana i Đenove, za koju je od 52. minuta igrao Darko Lazović, a gosti su možda mogli i do celog plena pošto su od 25. minuta imali igrača više posle isključenja Bonućija.

Sva tri boda na gostujućem terenu osvojili su Sasuolo u deulu sa SPAL-om i Fiorentina koja je zgromila najgoru ekipu u ligi Benevento. Nikola Milenković je utakmicu geldao sa klupe za rezerve.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.