Serija A - Kiks u nadoknadi, Inter će upamtiti Vlahovića, izjednačeno na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Kiks u nadoknadi, Inter će upamtiti Vlahovića, izjednačeno na vrhu! (video)

"Neroazuri" vodili do samog kraja.

"Neroazuri" vodili maltene ceo meč,  a onda je Vlahović poremetio Konteove planove (1:1).

Igrači Intera su dobro otvorili meč, Konteovi puleni su poveli već u osmom minutu. Nekadašnji igrač "viole" Borha Valero koristi pas Brozovića, sjajno vara Milenkovića i postže gol za vođstvo.

U nastavku smo videli izjednačenu igru, Badelj je imao odličnu šansu, Samir Handanović je bio spreman za intervenciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Inter je postigao i drugi gol, Lautaro je bio strelac, ali je pogodak Argentinac ubrzo i poništen posle VAR pregleda i ofsajda napadača Intera. Lukaku je odmah posle imao odličnu priliku, ali Dragovski sjajno interveniše.

Martinez je bio igrač koji najviše preti "ljubičastima" u nastavku, ali bez promene rezultata u nastavku.

Ipak na samom kraju smo videli još jedan gol i to za "ljubičaste", sjajno je istrčao Vlahović po levoj strani i jakim udarcem iznenadio Handanovića i izjednačio na 1:1 u 92. minutu.

Nikola Milenković je odigrao svih devedeset minuta dok je Vlahović ušao kao izmena u 59. minutu umesto Kijeze i postigao gol za bod "ljubičastih" na samom kraju.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.