Serija A - Drama na Sardiniji, Parma do boda u poslednjim sekundama! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Drama na Sardiniji, Parma do boda u poslednjim sekundama! (video)

Osmi vezani meč bez pobede za ekipu Kaljarija u šampionatu, deveti u svim takmičenjima.

Fudbaleri Kaljarija su ponovo razočarali, imali su vođstvo u dva navrata protiv "Mlekadžija", ali je Parma u poslednjim sekundama izvukla bod, na kraju 2:2 (1:1).

Poveli su u 19. minutu, Simeone je ubacio jednu prizemnu loptu sa desne strane, na nju je natrčao Žoao Pedro, koji je sa prve stative smešta u mrežu "Mlekadžija" za 1:0.

Gosti ipak dolaze do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 42. minutu, centaršut Brugmana sa desne strane, lopta odlazi na dalju stativu, a odatle je u mrežu Kaljarija pakuje Kucka.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi nakon nešto manje od 10 minuta igre u nastavku domaćin dobio priliku da povede sa kreča, Žoao Pedro je preuzeo odgovornost, ali je pogodio desnu stativu.

Ipak, samo minut kasnije, odlična akcija domaćina, Luka Pelegrini ubacuje loptu sa leve strane pred gol rivala, na daljoj stativi je bio Ćolito Simeone, koji vraća prednost Kaljariju.

Kaljari je mogao da uveća prednost u 79. minutu, ali je Kolombi uspeo da ukroti pokušaj Simeonea u situaciji jedan na jedan, da bi u finišu Jasmin Kurtić propustio priliku da  poravna, tukao je neprecizno iz dobre pozicije.

A onda, peti minuta nadoknade, centaršut Kurtića i gol Kornelijusa glavom za 2:2!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Mlekari" razočarani - "Žervinju predstoji dosta izvinjavanja"

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 00:45

Afrikanac uništio poverenje Parme...Parma je danas uspela da se izvuče na Sardiniji golom Kornelijusa u poslednjim sekundama meča. Danac je doneo 2:2 u 94. minutu i bod za goste...Na pomenutom meču protiv Kaljarija nije nastupao Žervinjo. Afrikanac je u prošlim sezonama bio udarna igla "mlekara",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.